Αγρίνιο και Έσπερος ΑΟΠΑ συνεχίζουν την προετοιμασία τους με το βλέμμα στην έναρξη των πρωταθλημάτων τους σε Β’ Εθνική και Γ’ Εθνική αντίστοιχα και το απόγευμα της Κυριακής αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα, με το Αγρίνιο να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 75-63.

Ο Γιάννης Διαμαντάκος και ο Σπύρος Δεράος είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, με τους δύο προπονητές αλλά και τους παίκτες των δύο ομάδων να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την Τετάρτη (26/09), όπου θα αναμετρηθούν σε μια άτυπη ρεβάνς στο κλειστό «Παναγιά Αλεξιώτισσα».

Ο Σπύρος Δεράος έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες έδειξε την ικανοποίηση του για το β’ ημίχρονο του Έσπερου, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα να δουλέψει η ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο α’ μέρος, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και κάναμε αρκετά λάθη. Στην επανάληψη η εικόνα μας ήταν εντελώς διαφορετική και δείξαμε πράγματα στο παρκέ παίζοντας καλή άμυνα, ενώ παράλληλα μειώσαμε αρκετά τα λάθη μας. Θέλουμε ακόμη δουλειά, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για να έχουμε καλύτερη εικόνα όσο κυλάει η προετοιμασία και πλησιάζουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος».