Προμηθέας, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Λαύριο ρίχνονται στην μάχη και επί της ουσίας ανοίγει η αυλαία στην φετινή αγωνιστική περίοδο με το 2ο Super Cup να διεξάγεται σήμερα και αύριο στο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας.

Ο Προμηθέας κατέκτησε την κούπα πέρυσι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του, αλλά έχει υποστεί πολλές αλλαγές και στον πάγκο με τον Luis Casimiro αντί του Μάκη Γιατρά, αλλά και στο ρόστερ, όπου υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος κάνουν μία νέα προσπάθεια με τον Δημήτρη Πρίφτη στην τεχνική ηγεσία και είναι το φαβορί για κατάκτηση, αν και ακόμα οι ομάδες βρίσκονται υπό…μοντάρισμα. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Evans και κανονικά θα δώσει το παρόν ο Nedovic.

Η ΑΕΚ με Στέφανο Δέδα και πλειάδα από καλούς παίκτες έδειξε άπλετο επιθετικό ταλέντο στα φιλικά της, αλλά και ότι χρειάζεται πολλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι. Το Λαύριο έκλεψε πέρυσι τις εντυπώσεις, ο Χρήστος Σερέλης συνεχίζει το έργο του και η ομάδα της Λαυρεωτικής θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό χωρίς άγχος και με πείσμα.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές: (Η ΕΡΤ 3 θα καλύψει ζωντανά τις αναμετρήσεις)

16.30 Παναθηναϊκός – Λαύριο Πουρσανίδης Γ.-Συμεωνίδης-Πιτσίλκας (Πίγκας)

21.00 Προμηθέας Π.-ΑΕΚ Κορομηλάς-Παπαπέτρου-Τσαρούχα (Θεοδωρόπουλος)

 

Tags:
2o super cup