Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη (6/2), ο ΑΟΚ Χανιά και το τμήμα Μίνι που διαθέτει έκαναν ένα πολύ μεγάλο από κάθε άποψη ταξίδι από το νησί της Κρήτης προς τη Γερμανία και το Μόναχο, προκειμένου να δώσουν σειρά από φιλικά παιχνίδια κόντρα στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της παντοδύναμης σε όλα τα επίπεδα Bayern.

Η αποστολή των Κρητικών επιστρέφει μετά από σχεδόν μια βδομάδα παρουσίας στην Γερμανία πολύ πιο πλούσια σε εμπειρίες και συναισθήματα για τους μικρούς της αθλητές, οι οποίοι με αυτό το ταξίδι κέρδισαν παραστάσεις και εικόνες που θα κρατήσουν για μια ζωή.

Συγκεκριμένα, το τμήμα Μίνι των Χανίων έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια στο Μόναχο και, παρά το γεγονός πως γνώρισε ισάριθμες ήττες, το τελικό αποτέλεσμα καμία σημασία δε γίνεται να έχει όταν μιλάμε για παιδιά ηλικίας 13 και 14 ετών. Το πιο σημαντικό, και αυτό που κερδίθηκε από την ομάδα των Χανίων, δεν είναι άλλο από το γεγονός πως απέδειξε για άλλη μια φορά πως το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα είναι δίπλα στους νεότερους και μπορούν να τους χαρίσουν πολύτιμες στιγμές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των Χανίων στη Γερμανία:

Bayern Munchen – ΑΟΚ Χανιά 71-38
IBAM – ΑΟΚ Χανιά 91-67
Bayern Munchen – ΑΟΚ Χανιά 53-47

Μπορείτε να δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι τους στο Μόναχο παρακάτω:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12