Έπειτα από μια συγκλονιστική ατομικά σεζόν στα Ιωάννινα και το IBC, όπου μέτρησε περισσότερους από 280 πόντους στην κανονική διάρκεια του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής βοηθώντας την ομάδα του να παραμείνει εν τέλει στην τέταρτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία, ο Φώτης Νταβουλτζόπουλος πήρε την απόφαση να κατέβει ένα σκαλί και να βοηθήσει και αυτός από μεριάς του στην προσπάθεια επανόδου της ιστορικής ΜΕΝΤ στα εθνικά πρωταθλήματα μετά και τον φετινό της υποβιβασμό από τον 5ο όμιλο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Μ.E.N.T. ανακοινώνει με χαρά την μεταγραφή του ταλαντούχου forward, Φώτη Νταβουλτζόπουλου, στο δυναμικό της ομάδας μας. Ο Φώτης αποτελεί σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας στη προσπάθειά της για άμεση επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Προέρχεται από μια πολύ παραγωγική σεζόν με την ομάδα του IBC, ενώ η προηγούμενη εμπειρία του με τις ομάδες ΑΓΣΙ, Λεύκιππου Ξάνθης και Αρίωνα Ξάνθης, τον έχει διαμορφώσει ως έναν αθλητή με πολύτιμη εμπειρία και αίσθηση του παιχνιδιού. Πρόκειται για έναν ευέλικτο και δραστήριο forward, με σημαντική συνεισφορά και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Με την αθλητική του ικανότητα και αποφασιστικότητα, αναμένουμε ότι θα προσφέρει σημαντικά στην προσπάθεια της ομάδας μας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες.