Το δικό του “αντίο” σε μια από τις πιο σπουδαίες φυσιογνωμίες της μπασκετικής του ιστορίας όλα αυτά τα χρόνια, τον Γιώργο Ασημάκη, είπε πριν από μερικές ώρες ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος φρόντισε να τον αποχαιρετήσει μετά και την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση έπειτα από πολλές δεκαετίες στα παρκέ των εθνικών κατηγοριών.

Ο Ασημάκης, που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην πόλη του με τα χρώματα των Ικάρων Σερρών, πέρασε πολλά χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες και από πολλές ομάδες μεταξύ των οποίων ήταν η Ασπίδα Ξάνθης, ο Αίαντας Ευόσμου οι Σέρρες 2017 και ο Πανσερραϊκός.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Την αποχώρηση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Γιώργος Ασημάκης, μετά από μια μακροχρόνια και γεμάτη επιτυχίες καριέρα.

Ο Γιώργος συνέδεσε όσο λίγοι αθλητές στο παρελθόν την καριέρα του με τον σύλλογο, καθώς αγωνίστηκε για 4 συναπτά έτη στην πορεία του συλλόγου στη Β’ Εθνική.

Πέρα από την τεράστια προσφορά του στο αγωνιστικό επίπεδο, ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου και είναι ένας πραγματικός φίλος του Πιερικού Αρχέλαου.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για το ταξίδι που μοιραστήκαμε μαζί και ευχόμαστε τα καλύτερα σε εσένα, τη σύζυγο σου Στέλλα και σε όλη την οικογένεια σου!