Δέκα ολόκληρα χρόνια έμεινε στην χώρα μας ο Mike Batiste και τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα του Παναθηναϊκού στις δύο θητείες του με τους «πράσινους» (2003-12, 2013-14), κατακτώντας, μεταξύ άλλων, 9 πρωταθλήματα Ελλάδος, 7 Κύπελλα και 3 Euroleague, αποτελώντας, παράλληλα, τον μακροβιότερο παίκτη στην ιστορία του «τριφυλλιού».

 

Φυσικά, μετά από όλα αυτά τα χρόνια στην χώρα μας, η Ελλάδα αποτελεί για τον Batiste τη δεύτερη πατρίδα του και ο Αμερικανός πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού αποφάσισε να την… «κουβαλάει» για πάντα πάνω του! Έτσι, αποφάσισε να «χτυπήσει» στον αριστερό του καρπό τατουάζ την Ελληνική σημαία και, μάλιστα, ανέβασε και σχετικό story στα social media του, τονίζοντας πως: «Μερικά πράγματα απλώς πρέπει να είναι μόνιμα».

Σημειώνεται πως ο Mike Batiste αυτές της ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα και παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, και στο Ηράκλειο για τον εορτασμό των 90 χρόνων της FIBA και μάλιστα σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε την πιθανότητα να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό αν αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα.

Tags:
Mike Batiste