Με νέο αίμα αναμένεται να επιστρέψει ύστερα από μερικά χρόνια παρουσίας στις Εθνικές Κατηγορίες και τη Γ Εθνική στην Α ΕΚΑΣΘ η Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία ανακοίνωσε σωρεία κινήσεων εν όψει της νέας σεζόν. 

Για την ακρίβεια, από το φετινό κορμό παραμένουν στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης και για του χρόνου οι Ρικάρντο Στεάι, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ανδρέας Ράπι και Χρήστος Καμπέρης.

Ταυτόχρονα, στο σύλλογο από τη νέα χρονιά έρχονται οι Δημήτρης Βαλσαμίδης, Νίκος Ζίκουλης, Αντώνης Παπανικολάου και Θωμάς Μέλλιος.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Στις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης προχώρησε η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, με τέσσερις ανανεώσεις παικτών αλλά και ισάριθμες προσθήκες νέων προσώπων, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για το καλύτερο στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023-2024.

Στα πράσινα θα συνεχίσουν και την ερχόμενη χρονιά ο Χρήστος Καμπέρης, που αγωνίζεται στη θέση «2», ο Ανδρέας Ράπι, που παίζει στη θέση «3», ο Ορφέας Παπαδόπουλος, επίσης ως «3άρι», καθώς και ο Ρικάρντο Στεάι, που αγωνίζεται στη θέση «4».

Επιπλέον, στην ομάδα μας εντάσσονται ως μεταγραφικά αποκτήματα ο Θωμάς Μέλλιος, που παίζει στη θέση «3», ο Αντώνης Παπανικολάου, που θα βοηθήσει στο «2», ο Νίκος Ζίκουλης, ο οποίος αγωνίζεται ως πλέι μέικερ, και ο Δημήτρης Βαλσαμίδης στη θέση «4».

Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία, επιτυχίες και πολλές όμορφες στ ιγμές!