Μία νέα καινοτομία ανακοίνωσε σήμερα (10/9) η Ελληνική Ομοσπονδία, καθώς αποφάσισε να εκπονήσει ένα πλάνο ανοιχτών προπονήσεων σε όλες τις τοπικές Ενώσεις της χώρας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, για παιδιά που είναι γεννημένα το 2008 και το 2009.

Αυτή η πρωτοβουλία θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να… μπουν στο μικροσκόπιο της ΕΟΚ, με σκοπό να μην χαθεί ούτε ένα ταλέντο στην επικράτεια. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα open try outs θα αρχίσουν στις 19 Σεπτεμβρίου και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι αθλητές που γεννήθηκαν το 2018 και το 2019 και είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ (apps.basket.gr).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η επιθυμία, αλλά και η ανάγκη να δημιουργηθεί μια βάση από την οποία θα αντλεί ταλέντο το ελληνικό μπάσκετ, οδήγησε στην απόφαση της διοργάνωσης ανοιχτών προπονήσεων σε όλες τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές της χώρας.

Τα open try outs θα διεξαχθούν από τις 19 Σεπτεμβρίου και αφορούν αθλητές γεννημένους το 2008 και 2009. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που γεννήθηκαν τα έτη αυτά, εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΚ (apps.basket.gr).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις παραπάνω προπονήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά μόνο μέσα από την παραπάνω πλατφόρμα και οι ενδιαφερόμενοι αφού εισέλθουν, θα πρέπει να επιλέξουν το πεδίο “νέα αίτηση” και στη συνέχεια “συμμετοχή σε εκδήλωση”. Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες λεπτομέρειες (όπως τόπος και ώρες προπόνησης) θα γίνουν γνωστά με νέα ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022».

 

Tags:
ΕΟΚ