Η ζωή των αθλητών στην ερασιτεχνική version είναι μια δύσκολη συνθήκη, έχει πολλές στροφές και αν οι πρωταγωνιστές δεν έχουν τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα, η διαχείριση των συναισθημάτων είναι ένα σοβαρό θέμα προς συζήτηση.

Ο Παναγιώτης Φρίμαν Ετζιάκα που κάνει συνεχή βήματα προόδου στο μπάσκετ, καταγράφει και μοιράζεται  στο «The Momentum.gr»  μια πολύ άσχημη προσωπική εμπειρία με επαγγελματικό σωματείο (A2).

Η εμπειρία αυτή ανήκει στο παρελθόν, αλλά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα και η αντίπερα όχθη συνεχίζουν να προκαλούν, χωρίς σοβαρό λόγο και αιτία. Και επειδή η σιωπή τελικώς εκλαμβάνεται ως αδυναμία, η αναπαραγωγή των δικών του ολιγόμηνων βιωμάτων θεωρείται αναγκαία και επιτακτική, προκειμένου η πρόληψη και η δεύτερη σκέψη των μελλοντικών υποψήφιων παικτών να αποτελέσουν αντικείμενο έντονου προβληματισμού πριν γίνει ο «γάμος».

«Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να παίξω εκτός Αθηνών και όπως γίνεται αντιληπτό, πτυχές της συμφωνίας πέραν του οικονομικού ήταν η στέγαση και το φαγητό. Στο συμφωνητικό ήταν όλα γραμμένα και γενικώς συμφωνημένα!

 

Μπορείτε να διαβάσετε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ