Με… φόρα μπαίνει στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι η ΕΣ Κάδμος, η οποία από την πρώτη ημέρα του τρέχοντος Αυγούστου έχει προχωρήσει σε έξι κινήσεις (μεταγραφικές προσθήκες και ανανεώσεις) εν όψει της νέας σεζόν στον κόσμο της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Συγκεκριμένα, αυτήν την εβδομάδα έχουν έρθει στο σύλλογο της Θήβας οι Βασίλης Θανάσαινας και Δημήτρης Αναστασόπουλος, ενώ την ίδια στιγμή από το περσινό ρόστερ του Αποστόλη Αναστασίο, που ανανέωσε για 12η διαδοχική σεζόν με τον σύλλογο πριν από μερικές ημέρες, παρέμειναν οι Λάμπρος Σκούμας, Αντώνης Κόλλιας, Χαράλαμπος Κωνσταντούρας και Ευάγγελος Σταμέλλος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Μετά από μια χρονιά στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής γεμάτος εμπειρίες, ο “δικός μας” Βασίλης Θανάσαινας επιστρέφει στην “αγκαλία” της ομάδας από όπου ξεκίνησε….

“Βασίλη, είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που σε έχουμε και πάλι κοντά μας. Σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες τόσο σε μπασκετικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο”

Η δήλωση του Βασίλη: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Κάδμου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και εύχομαι μια αγωνιστική χρόνια με υγεία πάνω απ’ όλα και σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.”

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Σκούμα για μία ακόμη χρονιά ανακοινώνει το ΔΣ του Κάδμου, ενόψει έναρξης της σεζόν 2022-2023.

Ευχόμαστε στον Λάμπρο να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!!

Η δήλωση του Σκούμα: “Ευχαριστώ την διοίκηση του Κάδμου που για ακόμη μία χρονιά με εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας και εύχομαι να εκπληρώσουμε μαζί όλους τους στόχους της!”

Συνεχίζοντας τη στελέχωση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Αντώνη Κόλλια. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία πέρυσι, ο Κόλλιας ξανά στη θέση ”1” αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στην επίτευξη των στόχων της.

Ευχόμαστε στον Αντώνη, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

Η δήλωση του Κόλλια: “Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Κάδμου! Εύχομαι η φετινή χρόνια να είναι γεμάτη όμορφες μπασκετικές στιγμές και να τις ζήσουμε μαζί με τον κόσμο μέσα στο γήπεδο!”

 

Με την φανέλα του Κάδμου θα συνεχίσει για μία ακόμη σεζόν ο Χαράλαμπος Κωνσταντούρας. Η παρουσία του θα συμβάλει τα μέγιστα στην ομάδα μας για τη νέα χρονιά.

Η οικογένεια της Ε.Σ. Κάδμος εύχεται καλή αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!!!

Η δήλωση του Κωνσταντούρα: ”Είμαι στην ευχάριστη θέση να είμαι μέλος της οικογένειας της ΕΣ ΚΑΔΜΟΣ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της”

 

Το ΔΣ της ΕΣ Κάδμος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον αθλητή Ευάγγελο Σταμέλλο. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Αίολο Ταύρου, ΑΓΕΧ, Παναγίτσα, Αίαντα Αυλίδας.

Του ευχόμαστε καλή χρονιά και να είναι πάντα υγιής και δυνατός.

Η δήλωση του Σταμέλλου: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την παραμονή μου στην ομάδα, θέλω να προσφέρω τα μέγιστα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”