Πλήθος από το μπασκετικό κόσμο εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη. 

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που θέλησαν να τοποθετηθούν για την δυσάρεστη είδηση ήταν οι Βασίλης Σπανούλης, Δημήτρης Ιτούδης, Zelimir Obradovic αλλά και πολλοί πρωταγωνιστές του χώρου.

Δημήτρης Ιτούδης

«Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα Γιάννη Ιωαννίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η κληρονομιά που αφήνει στο μπάσκετ θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο, όπως και η προπονητική του επιρροή στις επόμενες γενιές των προπονητών. Γεια σου Coach».

Γιώργος Βασιλακόπουλος

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ένας φίλος, ένας άνθρωπος με πραγματική προσφορά στον αθλητισμό και στο μπάσκετ. Τεράστια προσφορά με πράξεις και όχι μόνο με λόγια. Έφυγε ένας απόλυτα επιτυχημένος άνθρωπος στον αθλητισμό και συνολικά στην κοινωνία».

Βασίλης Σπανούλης

“Καλό παράδεισο”.

Γιάννης Σφαιρόπουλος

«Ένας θρύλος της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, ένας μαχητής των Ευρωπαικών γηπέδων, ένας μεγάλος δάσκαλος, έφυγε από κοντά μας. Είχα την τύχη και την τιμή να θητεύσω δίπλα του στην Εθνική ομάδα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι coach…».

ΕΣΑΚΕ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης, που «έφυγε» σήμερα (4/10) από την ζωή σε ηλικία 78 ετών, έζησε μια ζωή στο μπάσκετ με επιτυχίες και νίκες. Είναι ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της Α’ Εθνικής και εκείνος με τους περισσότερους τίτλους.

Γιάννης Ιωαννίδης: Πάντα νικητής