Κοινή επιστολή έστειλαν οι Μίλωνας, Πανιώνιος, Ίκαρος και ΓΑΝΣ Ίρις προς το Δήμο Νέα Σμύρνης προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα της ετήσιας επιχορήγησης του Δήμου.

Αναλυτικά η επιστολή:

Την παρακάτω κοινή επιστολή, έστειλαν τα αθλητικά σωματεία, ΑΟΝΣ Μίλων, Πανιώνιος ΓΣΣ, ΑΟ Ίκαρος Ν. Σμύρνης και ΓΑΝΣ Ίρις Ν. Σμύρνης, προς τον Δήμο της Πόλης μας.

Προς τον ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κύριοι,

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι Σύλλογοι της πόλης μας, περιμένουμε την ετήσια επιχορήγηση του Δήμου για να καλύψουμε βασικές υποχρεώσεις, όπως ΔΕΚΟ, Δ.Ο.Υ. κλπ.

Τα τελευταία χρόνια, σταθερά, μειώνεται το ύψος της επιχορήγησης, παρά το ότι τα πάγια έξοδα όλων των Συλλόγων αυξάνονται εκθετικά.

Την φετινή χρονιά και εν όψει εκλογών, αποφασίσατε να εκταμιευτεί ένα πολύ μικρότερο ποσό νωρίτερα, για να βοηθήσετε δήθεν τους Συλλόγους που έχετε αφήσει αβοήθητους.

Τελικά Κύριοι του Δήμου, θα εκταμιευτεί αυτό το ποσό;

Γιατί καθημερινά βρίσκετε κάτι να το καθυστερείτε;

Γιατί λέγατε ότι είναι πλήρης ο φάκελος των δικαιολογητικών και μετά μας ζητάτε νέα;

Πότε οι υπάλληλοι ήταν ενημερωμένοι και πότε ανημέρωτοι;

Από που αντλούν τόσο θάρρος υπάλληλοι του Δήμου να ειρωνεύονται του Συλλόγους μας, όταν ρωτούν τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα;

Πού βρήκε το «θράσος» ο αναπληρωτής Δήμαρχος να μιλήσει με ασεβή τρόπο στον Πρόεδρο ιστορικού σωματείου και να κρίνει τις δήθεν επιλογές των αθλητικών σωματείων της Νέας Σμύρνης;

Γιατί μας κοροϊδεύετε;

Κύριοι, αναμένουμε άμεσα να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα προς όλους τους συλλόγους.

Τα Δ.Σ. των Σωματείων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.

Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ»

Α.Ο. ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Γ.Α.Ν.Σ. «ΙΡΙΣ»