Στην ομάδα της Κρεμαστής θα παίξει τη νέα χρονιά ο Χρήστος Καταβαίνης, ο οποίος συμφώνησε και θα βοηθήσει την προσπάθεια της Ελπίδας στην Α’ Κατηγορία!

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την Ελπίδα Πεταλούδων, η οποία απέκτησε τον Χρήστο Καταβαίνη… Ο 25χρονος πόιντ-γκαρντ συμφώνησε με τον Θανάση Σταμούλη και αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας, μετά το Νίκο Φράγκο. Ο Καταβαίνης που έπαιξε στις εθνικές κατηγορίες με τον Διαγόρα, τον Ιπποκράτη και τη Γέφυρα, πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία και την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. Από τη στιγμή, που οι ”ερυθροκίτρινοι” δεν θα παίξουν στις εθνικές κατηγορίες, ο Καταβαίνης έδωσε τα χέρια με την Ελπίδα και θα αποτελέσει τον ηγέτη της νέας προσπάθειας στην Α’ Κατηγορίας.

Ο Χρήστος Καταβαίνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο 12sports, μετά τη συμφωνία με την Ελπίδα. ‘

‘Η προσέγγιση του προέδρου της ομάδας κ. Σταμουλη, ήταν αυτή που με τράβηξε. Δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά, έχουμε ίδιο όραμα και πλάνο, να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Δωδεκανησου και αυτός είναι ο στόχος μας.

Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω καλα, ώστε να δικαιώσω τη νέα μου ομάδα. Καλή σεζόν, με υγεία πάνω από όλα”.

 

 

 

Πηγή: 12sports.gr