2 μήνες σχεδόν μετά την ήττα με 1-2 ρεκόρ από την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου στους Τελικούς της ΕΚΑΣΚ της περασμένης σεζόν, η γενική αρχή του Ρεθύμνου προχώρησε στις πρώτες δύο μεταγραφικές κινήσεις της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην κορυφαία κατηγορία του κρητικού μπάσκετ. 

Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Χλιαρά, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ίδια ένωση με τα χρώματα του Δειλινού, και Παναγιώτη Ρέκκα, που είχε περάσει τα τελευταία τρία χρόνια στον Κύδωνα.

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρόνου γκάρντ, Κωνσταντίνου Χλιαρά, ο οποίος αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας μας. Ο γεννημένος το 2001 και ύψους 1.85 γκαρντ, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Α.Ε. Κοζάνης.

Σε αντρικό επίπεδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης, στον Εργοτέλη, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Δειλινού στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

«Το Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την απόκτηση του 23 χρόνου γκάρντ, Παναγιώτη Ρέκκα , ο οποίος αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας μας.

Ο γεννημένος το 1999 και ύψους 1.85 γκαρντ, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της Κηφισιάς 2003.

Σε αντρικό επίπεδο αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Σ. Παπάγου, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

Η ομάδα μας τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».