Η πρώτη online δημοπρασία αθλητικού περιεχομένου που έχει διεξαχθεί ποτέ σε Ελλάδα και Κύπρο, το «Sharing is Caring», άνοιξε τις πύλες του στο κοινό (1-10 Δεκεμβρίου), μέσα από την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge που γιορτάζει τα 10 χρόνια της στηρίζοντας 10 μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Όποιος επιθυμεί να προσθέσει στη συλλογή του μερικές από τις σπουδαιότερες στιγμές (φανέλες, κάδρα, υπογεγραμμένες μπάλες) από την ιστορία -και όχι μόνο τη σύγχρονη- του παγκόσμιου και ελληνικού αθλητικού γίγνεσθαι μπορεί να το κάνει άμεσα και εύκολα ΕΔΩ!

Το «Sharing is Caring», εκτός της τεράστιας ποικιλίας του, τόσο σε αντικείμενα, όσο και στην ευρύτητα των αθλημάτων τα οποία καλύπτει -αφού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αυτό που επιθυμούν από το ποδόσφαιρο μέχρι τον στίβο- είναι μια δημοπρασία για καλό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα αναμένεται να διανεμηθούν απευθείας σε μη-κερδοσκοπικές οργανώσεις για την προστασία των ζώων, του περιβάλλοντος και φυσικά των συνανθρώπων μας.

Όσον αφορά το αθλητικό εύρος του «Sharing is Caring» αυτό, όπως αναφέρθηκε, δεν έχει σύνορα και όρια στην ποικιλία που προσφέρει online στο κοινό, με ιδιαίτερη έμφαση στα δύο μεγαλύτερα και αναγνωρίσιμα αθλήματα, που δεν είναι άλλα από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το δημοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη δεν θα γινόταν φυσικά να μην έχει τη θέση που του αρμόζει στην πρώτη online δημοπρασία αθλητικού περιεχομένου σε Ελλάδα και Κύπρο, με τον κόσμο να έχει την τύχη να βρει υπογεγραμμένες φανέλες μερικών εκ των πλέον σπουδαίων ονομάτων της ιστορίας της χώρας μας στο σπορ. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε τη φανέλα με την υπογραφή της θρυλικής μορφής της ΑΕΚ, του Θωμά Μαύρου, ή εμφανίσεων μελών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της νέας χιλιετίας κατακτώντας το 2004 το Euro όπως αυτές του Γιούρκα Σεϊταρίδη και του Γιώργου Καραγκούνη. Αλλά ακόμα και από τον απόλυτο ελληνικό εκπρόσωπό μας στα πέρατα της Premier League, του Κώστα Τσιμίκα, που φιγουράρει ως μια από τις πιο σημαντικές μορφές της Liverpool.

Μπορείτε να βρείτε την υπογραμμένη φανέλα του Θωμά Μαύρου ΕΔΩ.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ελλάδα, όσα και αν κατάφερε στο ποδόσφαιρο τα περασμένα χρόνια, δεν παύει να είναι μια χώρα που έχει ζήσει τις μεγαλύτερες αθλητικές στιγμές της γύρω από το μπάσκετ, με το «Sharing is Caring» να τις αναβιώνει ξανά μετά από τόσα χρόνια!

Έτσι, τόσο το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιό μας, αυτό που κατέκτησε η ΑΕΚ το 1968 ενάντια στη Slavia, με τις υπογραφές όλων των μελών στο πρόγραμμα του αγώνα εκείνου του άθλου 40 χρόνια μετά τη νίκη, όσο και η φανέλα του σπουδαίου Παναγιώτη Γιαννάκη από το έπος του 1987, όταν χάρισαν στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε EuroBasket, είναι στη διάθεση του κοινού εντός των επόμενων ημερών της δημοπρασίας.

Μπορείτε να βρείτε την υπογεγραμμένη ρέπλικα του τελικού της ΑΕΚ ΕΔΩ.

Μπορείτε να βρείτε τη φανέλα του Παναγιώτη Γιαννάκη ΕΔΩ.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως στην online δημοπρασία του «Sharing is Caring» θα βρει κανείς και μερικές από τις πιο λαμπρές φιγούρες της σύγχρονης ιστορίας του αθλήματος της πατρίδας μας, όπως η υπογεγραμμένη φανέλα της «Επίσημης Αγαπημένης» από τον απόλυτο σταρ του ΝΒΑ και πρωταθλητή κόσμου με τους Milwaukee Bucks, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παράλληλα, θα βρει υπογεγραμμένες μπάλες από τον Hall of Famer και θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ, τον Νίκο Γκάλη, ενώ την εξαιρετική αυτή ενέργεια στηρίζει ένας ακόμη θρύλος του μπάσκετ, ο Φάνης Χριστοδούλου

Μπορείτε να βρείτε την υπογεγραμμένη μπάλα από τον Νίκο Γκάλη ΕΔΩ.

Μπορείτε να βρείτε την υπογεγραμμένη φανέλα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε την υπογεγραμμένη μπάλα του Φάνη Χριστοδούλου ΕΔΩ.