Φαντάσου τον εαυτό σου, από τότε που ήσουν μικρό παιδί. Αν είσαι, κιόλας, μικρό παιδί, δε χρειάζεται να φανταστείς τίποτα! Απλώς σκέψου.

Ο αθλητισμός δεν είναι απλώς ένα καλάθι που μπαίνει ή ένα γκολ. Δεν είναι ένας κερδισμένος πόντος ή μια νίκη. Είναι ένα τεράστιο κοινωνικό αγαθό. Άρα μπαίνει αμέσως στη διαδικασία της προσφοράς προς την κοινωνία.
Μιας προσφοράς απόλυτα ταυτισμένης με τα όνειρά μας, τα ινδάλματά μας. Με αθλητές που αγαπήσαμε με στιγμές που μας έμειναν. Με συγκινήσεις. Με χαρές. Όλα σε έντονο βαθμό.

Με την Εθνική ομάδα μπάσκετ του ’87 δε συγκινηθήκαμε; Φυσικά και μπορείτε να αποκτήσετε μια φανέλα. Με την υπογραφή του πρώτου που σήκωσε το τρόπαιο: Του μεγάλου αρχηγού, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Άρης δεν… ερήμωνε τη χώρα στα 80ς για να τον καμαρώσουμε; Τι θα έλεγες για την υπογεγραμμένη φανέλα του Παναγιώτη Γιαννάκη;

Ο Dominique Wilkins δεν τρέλανε τον μπασκετόκοσμο το καλοκαίρι του 1995 όταν αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα; Εσύ τον θυμάσαι να ανταγωνίζεται με τον Michael Jordan στο διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game του NBA. Κι όμως, μπορείς να έχεις τη φανέλα του με το «21» από τους Atlanta Hawks. Την αυθεντική.

Ο Νίκος Γκάλης δεν είναι ο απόλυτος Έλληνας σταρ; Τι θα έλεγες για μια μπάλα υπογεγραμμένη δια χειρός του;

Αν δεν είσαι νοσταλγικός τύπος και ζεις στο παρών, σου έχουμε κι άλλα.

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και κορυφαίος Έλληνας αθλητής αυτή τη στιγμή, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει υπογράψει την επίσημη φανέλα του με την Εθνική ομάδα!
Σου έχει κι άλλη μια με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις;
Ή μήπως θέλεις μπάλα από τον ίδιο; Οι επιλογές σου είναι δύσκολες

Κι επειδή δε μένουμε μόνο στο μπάσκετ…

Ο ένας και μοναδικός, Θωμάς Μαύρος, σου έχει υπογεγραμμένη τη φανέλα του με την ΑΕΚ. Εκεί που μεγαλούργησε και «βασάνισε» ανελέητα τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Κώστας Τσιμίκας σου έχει τη φανέλα του που δεν είναι όποια κι όποια… Αλλά της μεγάλης Λίβερπουλ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Δημήτρης Σιόβας, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης επίσης έχουν δώσει τις φανέλες τους με την Εθνική ομάδα…

Να ξαναπάμε σε νοσταλγία;

Σε replica το επίσημο match programme του τελικού του 1968, στο Καλλιμάρμαρο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Σλάβια Πράγας.

Φανέλα Shaquille O’ Neil με το Orlando, εκεί που άρχισε τη μεγάλη πορεία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Μήπως σου κεντρίζει το ενδιαφέρον η φανέλα των Σέλτικς με το «5» και την υπογραφή του Kevin Garnett;

Ή μήπως θες να θυμηθείς την περίοδο που ο Joe Arlauckas φορούσε τη φανέλα του Άρη;

Αυτά κι άλλα πολλά μπορείς να τα αποκτήσεις στις δημοπρασίας Navarino ChallengeSharing is Caring” μέσω charityidols.

Και θα έχεις αυτό που θέλεις αλλά και θα συμβάλεις σε ένα μεγάλο σκοπό. Με τα συνολικά χρήματα από τη δημοπρασία να κατανέμονται ισομερώς σε μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Για όλα μπορείς να ενημερωθείς ΕΔΩ

Διότι ο αθλητισμός ενδιαφέρεται!