Ο Enes Kanter θα δώσει το παρών στις 13/12 στο κλειστό των Βριλησσίων, καθότι δέχτηκε την πρόσκληση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Πισιμίση. Με αυτόν τον τρόπο οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών του Γ.Σ Βριλησσίων θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά έναν παγκοσμίου εμβέλειας παίκτη, ο οποίος έχει κάνει σπουδαία καριέρα στα γήπεδα του ΝΒΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στα Βριλήσσια ο NBAer ΕΝΕΣ ΚΑΝΤΕΡ
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:30 (Κλειστό Βριλησσίων)
Οι αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας μας όπως και του ΓΣ Βριλησσίων, θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν απο κοντά τον διάσημο παίκτη του ΝΒΑ Ενές Καντέρ, προσκεκλημένο του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ττης πόλης μας, Γιάννη Πισιμίση.
Ο φιλέλληνας Αμερικανός αθλητής με τις τουρκικές ρίζες και καριέρα σε Boston Celtics, Blazers, Utah Jazz, New York Knicks και Oklahoma City Thunder, που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη ακτιβιστική δράση για την υπεράσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα βρεθεί στο πλευρό των παιδιών που αγαπούν το άθλημα σε μια εκδήλωση που αποδεικνύει πως το μπάσκετ μας ενώνει!
Όσοι βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων (Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:30) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική μπασκετική εμπειρία δίπλα σε ένα από τους πλέον γνωστούς εκπροσώπους του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη!