Η 3η ημέρα του φετινού Stoiximan AegeanBall Festival έφτασε στο τέλος της το βράδυ του Σαββάτου (9/7) και ήταν σαφώς και η πλέον γεμάτη του φεστιβάλ που επέστρεψε φέτος στη Σύρο ύστερα από μερικά χρόνια απουσίας.

Από τις μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού και παγκόσμιου μπασκετικού στερεώματος -όπως ο οικοδεσπότες Γιώργος Πρίντεζης αλλά και φιγούρες όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιάννης Μπουρούσης- μέχρι τις δράσεις και τα κενοτόμα παιχνίδια – διαγωνισμούς για μικρούς και μεγάλους, το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 στέφθηκε με απόλυτα μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου χαρίζοντας τόσο στους… τυχερούς που βρέθηκαν στη Σύρο αυτές τις ημέρες αλλά και σε όσους παρακολούθησαν τη γιορτή μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες μια πανέμορφη εμπειρία μπάσκετ, χαράς και ατόφιου ελληνικού καλοκαιριού.

Θυμίζουμε πως το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 άνοιξε τις πύλες του στις 6 Ιουλίου και αναμένεται να ρίξει την αυλαία του για φέτος σήμερα (10 Ιουλίου) το βράδυ.

Μπορείτε να δείτε τι έγινε στην 3η ημέρα του Stoiximan AegeanBall Festival 2022 μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω: