Ο θάνατος των δύο πιλότων στη Κάρυστο αναμφίβολα έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν πλήθος ομάδων από τον μπασκετικό κόσμο εξέδωσαν συλληπητήριες ανακοινώσεις για αυτό το τραγικό συμβάν.

Αναλυτικά οι ομάδες από τη Basket League:

ΑΕΚ

Σοκαρισμένοι από την τραγωδία στην Εύβοια.
Η οικογένεια της AEK BC εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των ηρωικών πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Σμηναγού Χρήστου Μούλα και του Ανθυποσμήναγου Περικλή Στεφανίδη.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Παράλληλα ανακοινώσεις εξέδωσαν και ομάδες από τις χαμηλότερες Εθνικές κατηγορίες:

 

Πανιώνιος

Η ομαδα μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ με βαθύτατη οδύνη εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στις οικογένειες των ηρωικών πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας: Του Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του Ανθυποσμημαγού Περικλή Στεφανίδη.

Έσπερος Καλλιθέας

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των πιλότων Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που σήμερα θυσίασαν τις ζωές τους προκειμένου να προστατέψουν τον τόπο μας και όλους εμάς. ΗΡΩΕΣ….

ΟΦΗ

Με βαριά καρδιά αντικρίζουμε την τραγωδία που συνέβη στην Εύβοια.
Σήμερα, ως οικογένεια του ΟΦΗ BC, αποδίδουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αγαπημένων μας ηρωικών πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, του Σμηναγού Χρήστου Μούλα και του Ανθυποσμήναγου Περικλή Στεφανίδη.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ

ΟΑ Χανίων

Η οικογένεια του ΟΑΧ εκφράζει τη συμπαράσταση στις οικογένειες τους και τα βαθιά της συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό των δύο ηρώων κυβερνήτη, Σμηναγό Χρήστο Μουλά, 34 ετών και τον συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών που κάθε χρόνο ξεπερνούν τους εαυτούς τους ώστε να μας προστατέψουν , ενώ οι ίδιοι είναι απροστάτευτοι.
Αθάνατοι!