Το δικό του ύστατο χαίρε δε θα μπορούσε να μην απευθύνει στον αδικοχαμένο Δημήτρη Παπούλη, τον αρχηγό του, ο οργανισμός του Φοίβου Κω που με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον 34χρονο αθλητή του. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο αγαπημένος μας Δημήτρης δεν είναι πια ανάμεσα μας. Ο «Μήτσος» μας έφυγε για πάντα… Ο δικός μας Μήτσος, ο γιός, ο αδερφός ο φίλος, ο συμπαίχτης, ο δοτικός, ο ανεξίκακος, ο λεβέντης αρχηγός μας χάθηκε απρόσμενα. Περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν πως είναι μια από τις πλάκες του… Γιατί τέτοιο παλικάρι ήταν ο Δημήτρης Παπούλης. Χαρούμενος, καλοκάγαθος, με χιούμορ και πάντα, μια μεγάλη αγκαλιά για τους φίλους και τους συνανθρώπους του.

Αυτός ήταν ο Δημήτρης μας, ένα άκακο, γελαστό παιδί που πάντα έμεινε παιδί, δίνοντας πάντοτε απλόχερα, την αγάπη του σε όλους μας. Εχασα ένα παιδί. Έτσι αισθάνομαι… Έφυγες Μήτσο μου και αισθανόμαστε πως έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μας. Όμως, θα σταθούμε όρθιοι, Μήτσο! Θα σε θυμόμαστε, θα σε νοσταλγούμε, θα σε αγαπάμε παντοτινά. Δεν φεύγουν οι άνθρωποι σαν το Δημήτρη μας. Φυλαχτό θα είσαι για τους γονείς σου την αδελφή σου, την Χαρούλα σου. Θα είσαι πρότυπο για όλους μας. Θα είσαι στυλοβάτης μας, το θεμέλιο για να προχωρήσουμε μπροστά αρχηγέ μου! Συνέχισε να μας χαμογελάς από εκεί ψηλά αγόρι μου”.