Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο παρουσίασε το όραμά της για το Ίδρυμα Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF)  στην εκδήλωση “Game Changer”, με στόχο να στηρίξει έμπρακτα νέους και οικογένειες που προέρχονται από μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες, πρόσφυγες και μετανάστες. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκε 1 εκατ. ευρώ, χάρη στην υποστήριξη πολιτών και εταιρειών που συμμερίζονται το όραμα του CAFF.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια συμβολική ημερομηνία για την οικογένεια, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2023, δέκα χρόνια μετά την ημέρα που ένα άγνωστο αγόρι από την Ελλάδα έγινε μέλος των Milwaukee Bucks. Δέκα χρόνια μετά, δύο φορές MVP και πλέον πρωταθλητής, ο Γιάννης Ανετοκούνμπο μαζί με τα αδέλφια του Θανάση, Κώστα, AlexFrancis και τη μητέρα τους Veronica θέλουν να βοηθήσουν κάθε συνάνθρωπο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που τον αποτρέπει από το να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του. Το Ίδρυμα Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFFείναι ένα παγκόσμιο ίδρυμα που παρέχει τους απαραίτητους πόρους, τη χρηματοδότηση και μια πλατφόρμα που στηρίζει τους ανθρώπους και τις κοινότητες.

 

Την εκδήλωση Game Changer” τίμησαν με την παρουσία, τις δηλώσεις και την υποστήριξη τους η Υφυπουργός Παιδείας, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κύριος Γιώργος Τσούνης. Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης “Game Changer” περιλάμβανε, εκτός από υψηλούς προσκεκλημένους, μία λαμπερή ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου.