Έτοιμες για την πρόκληση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Α’ Κατηγορίας) που διοργανώνεται στη Σαμψούντα της Τουρκίας είναι οι αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας.

Η αποστολή της “γαλανόλευκης” αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για τη γειτονική χώρα, με τη Στέλλα Φουράκη να τονίζει πως “σίγουρα ο στόχος μας δεν θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, γιατί η ομάδα έχει δυνατότητες και μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στο στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε φτάσει πλέον στο τελικό στάδιο λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Στον όμιλό μας υπάρχει μια σταθερή αξία η Ισπανία που μπαίνει και στα μετάλλια και δύο παραδοσιακές δυνάμεις η Σλοβακία και η Πολωνία. Ελπίζω να σταθούμε καλά στους αγώνες”. 

Από την πλευρά της η Βασιλική Τάρλα σχολίασε: “Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα. Υπήρχαν δυσκολίες από τις απουσίες κάποιων κοριτσιών… Πάμε για το καλύτερο δυνατό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πιστεύω οι κόποι μας να ανταμειφθούν. Η ομάδα αυτή έχει χημεία και είμαστε χρόνια μαζί όλες οι παίκτριες. Θα τα δώσουμε όλα για να παρουσιάσουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό”.