Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε, οι διεθνείς ετοιμάζονται για τα πρώτα… δείγματα γραφής στο Στρασβούργο και Κώστας ΚαϊμακόγλουΚώστας Βασιλειάδης, μίλησαν λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για τη Γαλλία.

“Χρειάζεται σίγουρα συνδυασμός μυαλού και καλής φυσικής κατάστασης. Τα πρώτα φιλικά είναι περισσότερο σαν ξεμούδιασμα. Για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε εικόνες κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, να φύγουμε από τον ρυθμό των προπονήσεων κα να μπούμε σε ρυθμό αγώνων” δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου και συμπλήρωσε:

“Έχουμε δουλέψει πολύ καλά ως τώρα. Έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στη φυσική κατάσταση και νομίζω πως ήρθε ο καιρός -τώρα με τα φιλικά- να μπούμε περισσότερο στους αγώνες και σιγά σιγά να βάζουμε ποιότητα, που είναι και το κυρίως ζητούμενο αυτή τη στιγμή.

Θεωρώ πως ο χρόνος που έχουμε κάθε καλοκαίρι είναι πολύ μικρός. Αυτό το καλοκαίρι προσπαθήσαμε -μέχρι και χτες- να βάλουμε όγκο και φυσική κατάσταση… Μέχρι τώρα έχουν πάει όλα πολύ καλά.

Το σημαντικότερο είναι πως, πλην του Μπουρούση που τραυματίστηκε, όλοι οι υπόλοιποι είμαστε υγιείς. Εύχομαι να είναι γρήγορα κοντά μας. Η υγεία είναι το σημαντικότερο και από δω και πέρα θα μπουν άλλα πράγματα στο παιχνίδι.

Πρέπει να λειτουργούμε περισσότερο με το μυαλό και να παίρνουμε πιο γρήγορα τις πληροφορίες από κει. Εκτός από γρήγορα πόδια χρειάζεται και γρήγορη σκέψη“.

Στην πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει ως τώρα, αλλά και στο πώς θα “δέσει” η ομάδα μέσα από τα φιλικά, στάθηκε ο Κώστας Βασιλειάδης, στο βίντεο που ακολουθεί: