Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος; Πόση αδικία να βιώσει στο πετσί του; Δηλώνω δημόσια πως συμπαραστέκομαι στον Παντελή Γαμπιεράκη, τον οποίο ο -κατά τα άλλα φίλος του, αφού εμφανίστηκε και στον αγιασμό- Γιώργος Βασιλακόπουλος αδίκησε κατάφορα, τη μέρα των γεννεθλίων του.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου αναλαμβάνει καθήκοντα ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Εφήβων, με συνεργάτη τον Γιώργο Δοξάκη και τεχνικό σύμβουλο τον Δημήτρη Καρβέλα” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει σε ανύποπτο χρόνο.

Γνωρίζαμε για τον “Κάρβι“, δεν είχαμε πληροφορηθεί για τον “Παπ“. Κι αφού πήραν αυτούς τους δύο, γιατί δεν πήραν και τον Παντελή Γαμπιεράκη στην Εθνική Εφήβων; Μαζί δεν ξεκίνησαν οι τρεις τη χρονιά (άσχετο αν στην πορεία χώρισαν οι δρόμοι τους); Έπρεπε να ξανασμίξουν.

Δηλαδή, τη δουλειά έχει ο Γιώργος Δοξάκης και μπαίνει στη μέση, και παίρνει τη θέση του Γαμπιεράκη; Σεβόμαστε τη διαδρομή του στον χώρο, αλλά εδώ υπήρχε “τρίγωνο πανοράματος” κι όταν οι δύο από τους τρεις πήγαν στην Εφήβων, γιατί να μην πάει κι ο τρίτος;

Πώς είπατε; Δεν είναι προπονητής; Γιατί, είναι ο Καρβέλας τεχνικός σύμβουλος; Βεβαίως κι έχει κάνει κι αυτή τη δουλειά, άλλωστε δεν υπάρχει πόστο στον πάγκο που δεν έχει πιάσει. Είμαι σίγουρος ότι αν παραστεί ανάγκη εύκολα μπορεί να παίξει, αρκεί να το προβλέψουν και να του βγάλουν δελτίο.

Άλλωστε, για να λέμε και τα καλά, ο Δημήτρης είναι αιώνιος έφηβος, είναι αεικίνητος, αλλά -ρε φίλε- διάλεξε τί απ’ όλα είσαι, για να ξέρουμε πώς σε αναφέρουμε. Ως προπονητή, ως παράγοντα, ως μάνατζερ των “3 ΟΝ 3” (αφήστε το αυτό, είναι παλιά και πονεμένη ιστορία), ως τεχνικό σύμβουλο, ως τί απ’ όλα; Αν και φτάνει να πει κανείς “Καρβέλας“. Φτάνει και περισσεύει.

Μια και ο λόγος για Καρβέλα, απολαύστε το τραγούδι του… Καρβέλα (όπως το πάρει κανείς):