Η Εθνική ομάδα των ανδρών μετά τον απαραίτητο εγκλιματισμό των παικτών στη διαφορά ώρας και στις νέες συνθήκες, άρχισε να ανεβάζει ρυθμό ενόψει και του πρώτου φιλικού με τη Νιγηρία. Μέσα σε αυτούς που ανεβάζουν ρυθμούς δουλειάς και ο μικρότερος της… παρέας, Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος μπορεί να είχε επιλεγεί για να βοηθήσει την Εθνική ανδρών τις πρώτες μέρες λόγω απουσιών, όμως κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ηλία Ζούρου και να παραμείνει στην ομάδα.

“Από την ημέρα που ενημερώθηκα ότι θα συμμετείχα στις προπονήσεις της Εθνικής η χαρά μου ήταν μεγάλη, αλλά πλέον κάθε μέρα που ζω εδώ ο ενθουσιασμός μου μεγαλώνει. Το επίπεδο είναι το υψηλότερο δυνατό, δεν έχει καμία σχέση με όσα έχω ζήσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Αυτή η κλήση έρχεται μετά από μια πολύ καλή χρονιά και εγώ το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην δουλειά, όντας και ο μικρότερος της ομάδας και παίρνοντας σπουδαίες εμπειρίες” είπε αρχικά ο νεαρός παίκτης και συνέχισε αναφερόμενος στο κλίμα της ομάδας:

“Όλοι πάντως με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ να προσαρμοστώ, οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο, με την συμπεριφορά τους από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα μαζί τους”.