Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει εξοικειωθεί με τον ρόλο του ανθρώπου της τελευταίας στιγμής. Εδώ το έκανε στην Κωνσταντινούπολη, όταν ο Ολυμπιακός κατακτούσε δια… χειρός του την Ευρωλίγκα, σιγά μην δεν το έκανε στο Στρασβούργο, σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Κροατία.

Δεν περιμένετε, φυσικά, να το πανηγυρίσει, ή να νιώσει… έξαψη. “Δεν έχει σημασία, ήταν ένα φιλικό…” είπε, κατεβάζοντας αμέσως τους τόνους και συνέχισε:

“Ακόμη τα πόδια είναι… βαριά. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, έχουμε τρέξει πάρα πολύ, έχουμε δείξει κάποια καινούρια πράγματα, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο και πολύ μέλλον η πορεία μας.

Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, μια ομάδα που θα το παλεύει μέχρι τέλους, πάντα. Από την άλλη κι εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εκεί, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε στη διάρκεια του αγώνα”.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον συμπαίκτη του Κώστα Καϊμακόγλου: “Το σημαντικότερο γι αυτή την Εθνική είναι να είμαστε υγιείς. Είχαμε τη νέα ατυχία σήμερα με τον Κώστα. Είναι σημαντικό να καταφέρει να επιστρέψει γρήγορα και να είναι καλά, γιατί είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα“.