Η συνεισφορά του Διονύση Σκουλίδα στο απόλυτο των νικών της Εθνικής ομάδας των Παίδων στην πρώτη φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουκρανίας είναι κάτι παραπάνω από καταλυτική. Το all around παιχνίδι τού ύψους 2μ00 φόργουορντ είναι ένα από τα “όπλα” του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις που έχει δώσει στο Κίεβο.

“Θεωρώ πως παίξαμε πάρα πολύ καλά ειδικά στην άμυνα, αν και σε κάποια σημεία χαλαρώσαμε. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του Διονύση Σκουλίδα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, για να συνεχίσει λέγοντας: 

Αυτή η νίκη ήταν πάρα πολύ σημαντική γιατί μας έδωσε την πρωτιά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι επειδή όχι μόνο παίξαμε ως ομάδα, αλλά δώσαμε όσα είχαμε στο παρκέ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πάρα πολύ καλύτερα. Και πιστεύω πως θα το κάνουμε στην συνέχεια. Ομως, είμαστε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε κάνει ως εδώ…”

Όσο για τον επόμενο στόχο της “γαλανόλευκης”; Ο Διονύσης Σκουλίδας υποστήριξε: “Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Κοιτάμε ένα ένα τα ματς και δεν βιαζόμαστε. Θα δώσουμε όσα έχουμε και σιγά σιγά ελπίζουμε να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα”, και κατέληξε μιλώντας για το αυριανό ρεπό: “Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση. Αύριο το πρωί έχουμε ρεπό, αλλά το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση ώστε να μην χάσουμε την φόρμα μας”.