Περήφανος και…παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως αισθάνεται ο Τζωρτζ Δικαιουλάκος χάρη στις παίκτριές του.

«Όταν ήρθαμε εδώ, αλλά και πριν από τρία χρόνια όταν ανέλαβα την ομάδα, κάποιοι μου έλεγαν να μην το κάνω γιατί δεν είναι καλή. Προκριθήκαμε στο Ευρωμπάσκετ σαν πρώτοι. Ήρθαμε εδώ, όλοι έλεγαν δύσκολος όμιλος, δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα κι είχαμε και ελλείψεις. Περάσαμε με μεγάλες νίκες. Κάναμε άλλες δύο νίκες. Δεν ξέρω εάν θα περάσουμε ή όχι, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι ανάγκη κάποιες φορές να είσαι πρώτος για να νιώθεις χρυσός. Και αυτά τα κορίτσια με κάνουν να νιώθω σε κάθε ματς ότι είμαι παγκόσμιος. Παρότι έχω πάρει και ευρωπαϊκά μετάλλια, κάθε ματς με αυτή την ομάδα είναι συγκίνηση διότι όλοι ό,τι κάνουμε το κάνουμε για τη χώρα μας» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για τη νίκη χωρίς την επίτευξη της διαφοράς των 16 πόντων, η οποία θα έστελνε απευθείας την ομάδα στους ‘8″: «Είμαι πολύ περήφανος για αυτά τα κορίτσια και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το κάθε ματς. Παρά την κούραση είναι απόλυτες επαγγελματίες σε ό,τι κάνουν όλο αυτόν τον καιρό. Με μεγάλη συγκέντρωση μπήκαμε στο σημερινό (21/06) παιχνίδι, ήμασταν απίστευτοι στην επίθεση και στην άμυνα. Ξέραμε, όμως, ότι δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα του Μαυροβουνίου. Παρότι εμείς τους αναγκάσαμε να παίξουν έτσι, ξέραμε ότι θα επιστρέψουν στο δεύτερο ημίχρονο. Το περιμέναμε κι έτσι έγινε. Παρ’ όλα αυτά στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν στο σκορ όπως θέλαμε να είμαστε και αρχίσαμε πλέον να σκεφτόμαστε τη διαφορά, που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Δεν την πήραμε, όμως για άλλη μία φορά έχω να πω πόσο υπερήφανος είμαι»

Η Ζωή Δημητράκου μιλώντας εκ μέρους των παικτριών τόνισε: «Τα δώσαμε όλα. Η άμυνά μας ήταν για σεμινάριο. Βασικά, ο προπονητής μας είναι ο πρώτος και μετά ερχόμαστε εμείς. Τα κορίτσια μέσα στη ρακέτα έδωσαν τα πάντα, όλη τους την ψυχή. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Πελαγία Παπαμιχαήλ που παίζει με ενέσεις λόγω της μέσης της. Κερδίσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Τώρα, από εκεί και πέρα, εάν είχαμε τους έξτρα τρεις πόντους θα ήταν τέλεια. Ό,τι και να γίνει πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον εαυτό μας».