Η επικαιρότητα επιβάλλει και Δημήτρη Καρβέλα… νούμερο 2. Για το κομμάτι που αφορά στην αναμέτρηση Αμύντα-ΑΕΚ, ο κ. Καρβέλας έκανε δηλώσεις στην αφεντιά μας και στην “ΩΡΑ” και τις αναδημοσιεύσαμε προηγουμένως. Υπάρχει και το κομμάτι, όμως,  που λέγεται “Εθνική Εφήβων” στην οποία ο Καρβέλας ανέλαβε χρέη τεχνικού συμβούλου.

Εξ ου και η κριτική από μέρους μας για το λάθος τάιμινγκ της ΕΟΚ, η οποία δεν περίμενε την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, πριν να ανακοινώσει την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή-παράγοντα. Για λόγους ηθικής τάξεως. Ο κ. Καρβέλας μέχρι πρότινος ήταν γενικός αρχηγός του Αιγάλεω.

Η θέση του Δημήτρη Καρβέλα στο basketblog.gr: “Είναι σεβαστή η κριτική από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Ξέρετε, ότι ουδέποτε παραπονέθηκα στη διαδρομή μου για δημοσιεύματα. Από κει και πέρα, η σχέση μου με το Αιγάλεω είναι γνωστή. Δεν κρύβομαι. Είμαι φίλος του Αιγάλεω. Είμαι… Αιγάλεω! Δεν θεωρώ, λοιπόν, ότι θα άλλαζε κάτι, αν ανακοινωνόταν το γεγονός τον Απρίλιο. Εξάλλου, στην Εθνική υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις”.

H θέση του Δημήτρη Καρβέλα στην “ΩΡΑ”: “Η Ομοσπονδία μου έκανε την τιμή και βρίσκομαι πλέον σ’ αυτό το πόστο. Είναι προφανές ότι δεν μπορώ να έχω οργανική θέση στο Αιγάλεω, αλλά η σχέση μου με το Αιγάλεω ουδέποτε επηρεάστηκε από τυπικότητες. Ούτε ήμουν ποτέ πρόεδρος. Στο Αιγάλεω ήμουν κοντά και κατά τα δυόμισι χρόνια, που είχα επαγγελματική σχέση με την ΑΕΚ, κάτι που θεωρώ τιμητικό. Παρότι «δέθηκα» με την ΑΕΚ και το ξέρουν όλοι, στο Αιγάλεω ήμουν. Δεν έφυγα ποτέ. Δεν θα φύγω. Όσοι ακούνε Καρβέλας, λένε Αιγάλεω. Είμαι… Αιγάλεω”.