Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι έτοιμος να φορέσει την γαλανόλευκη φανέλα και όλα δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να κάνει και ντεμπούτο στην Εθνική Ομάδα. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του ομοσπονδιακού προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλου για να αντικαταστήσει τον τραυματία, Χάρη Γιαννακόπουλο στην 14άδα της Εθνικής για τους αγώνες με Λετονία (27/11) και Βουλγαρία (29/11).

Ο παίκτης του Προμηθέα είχε κληθεί στην Εθνική, αλλά ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και έτσι δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στα δυο αυτά ματς στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου.

Μάλιστα δεν έπαιξε και στο σημερινό (21/11) ματς του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ στην 5η Αγωνιστική της Basket League.

Έτσι αναμένεται να μην είναι στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας στα ματς με Λετονία και Βουλγαρία, αλλά φυσικά θα υπολογίζεται γα τη συνέχεια.

Οι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Γιαννόπουλο ήταν οι Νίκος Ρογκαβόπουλος της ΑΕΚ και ο Βασίλης Μουράτος του Λαυρίου.

Την κούρσα όμως, φαίνεται να κέρδισε ο «Ρόγκα».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, περιμένει βέβαια και τα αποτελέσματα των τεστ για τον Covid-19 που έκαναν όλα τα μέλη της ομάδας. Μόλις βγουν τα αποτελέσματα, ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για τα 2 ματς που θα γίνουν στην φούσκα του Σεράγεβο στην Βοσνία.

H Εθνική θα πετάξει για την Βοσνία την Δευτέρα (23/11) με πτήση τσάρτερ.