Τους δύο νεαρούς παίκτες αποφάσισε να αφήσει εκτός 12άδας ο Ηλίας Ζούρος για το Προολυμπιακό Τουρνουά που αρχίζει αύριο στο Καράκας της Βενεζουέλας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ενημέρωσε προσωπικά τον Κώστα Σλούκα και τον Βασίλη Καββαδά για την απόφασή του, δίνοντας ραντεβού μαζί τους σε ελληνικό έδαφος, καθώς αν η Εθνική προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι δύο παίκτες θα επανενταχθούν στις προπονήσεις.

Οι δώδεκα που θα δώσουν τη “μάχη” τους για την πρόκριση είναι οι: Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Βασιλειάδης, Μάικ Μπράμος, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης και Δημήτρης Μαυροειδής.

“Όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που έχει μία πρεμιέρα σε κάθε διοργάνωση. Είχαμε κάποια προβλήματα, όπως με το μικρό χρόνο προετοιμασίας και τον τραυματισμό του Μάντζαρη που είναι πλέον καλύτερα, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε όπως πρέπει την πορεία μας στο Προολυμπιακό Τουρνουά” είπε ο Ηλίας Ζούρος αναφερόμενος στην πρεμιέρα με την Ιορδανία και πρόσθεσε:

“Η Ιορδανία είναι μία ομάδα που χρησιμοποιεί πολλές σύνθετες άμυνες και ζώνη για να χαλάσει το παιχνίδι των αντιπάλων της. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από τα πρώτα λεπτά για να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη”.