Στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας, της Μπιλμπάο, μίλησε ο Νίκος Ζήσης, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης του. Ο Ελληνας γκαρντ αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τονίζοντας: “Τα τελευταία οχτώ ή εννιά χρόνια δεν είχα την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία με τον σύλλογο στον οποίο αγωνιζόμουν, λόγω υποχρεώσεων μου με την Εθνική.

Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από την άλλη ομως θα έχω την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία με τη Μπιλμπάο από την αρχή, κάτι που είναι θετικό”.

Ο Νίκος Ζήσης, μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να υπογράψει στη Μπιλμπάο. “Ξέρω πολύ καλά τον Φώτη Κατσικάρη και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα τη Μπιλμπάο“, είπε και πρόσθεσε: “Μίλησα με τους ανθρώπους και τον κόσμο της Μπιλμπάο και μου έβγαλαν κάτι θετικό.

Ηθελα πολύ να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα και τώρα ήρθε η ώρα. Μπορεί να μην είμαστε το φαβορί για τον τίτλο, αλλά θα είναι δύσκολο για όλους να μας νικήσουν”.

Οσο για τους στόχους του, τόνισε: “Είναι κίνητρο να παίζω σε μία ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ακόμα τίτλο. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Θα παίζω στη Μπιλμπάο με αυτόν τον στόχο”.