Στη θετική αύρα που έδωσε η εικόνα του κοινού στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, στάθηκε ο Βασίλης Μουράτος. Ο γκαρντ της Εθνικής Εφήβων, δήλωσε πως η ομάδα του οφείλει να συνεχίσει να παραμένει συγκεντρωμένη στο πλάνο της για τα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης στο ματς με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Σίγουρα, η όμορφη εικόνα μάς έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Στην αρχή ήμασταν αγχωμένοι γιατί ήμασταν μπροστά στο κοινό μας. Το αποτέλεσμα μας χαροποιεί και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, αυτό που μας λένε οι προπονητές μας, και να δώσουμε το 100%. Είναι μια ομάδα που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν, αλλά όλο το τεχνικό επιτελείο κάνει την καλύτερη δουλειά, προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκαν και οι δηλώσεις του Σωτήρη Μπιλλή, ο οποίος είπε: «Μια πολύ καλή νίκη, όχι όμως εύκολη. Από την άμυνα νικήσαμε αυτό το παιχνίδι και μας βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος. Στο επόμενο πάμε συγκεντρωμένοι, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Δεν τον ξέρουμε πάρα πολύ τον αντίπαλο, αλλά όποιος κι αν είναι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».