Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζεται για τα εισιτήρια του τουρνουά “Γιώργος Κολοκυθάς“, το οποίο διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΕΚΑΣΚ, ο Δήμος – ΔΟΠΑΦΜΑΗ και η Περιφέρεια Κρήτης με τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των ανδρών το διήμερο 17-18 Αυγούστου στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται, με τους Κρητικούς να αναμένεται να… γεμίσουν το κλειστό του Ηρακλείου το διήμερο 17-18 Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα, εισιτήρια πωλούνται: από το Κηποθέατρο (πρωί και βράδυ), από τα γραφεία της ΕΚΑΣΚ (Λίντο, 10π.μ. με 2μ.μ.), από το κλειστό των Πατελών (8π.μ. με 10μ.μ.), από το κλειστό της Αλικαρνασσού (6μ.μ. με 8μ.μ.), από το Μαρτινέγκο (5μ.μ. με 9μ.μ.), από την Πύλη του Ιησού (ώρες καταστημάτων), από τον ΟΛΗ (8π.μ. με 4μ.μ.), από το Pizza Grand (8π.μ. με 2π.μ.), από τα Cosmos Sports (ώρες καταστημάτων), ενώ από το Σάββατο αναμένεται να στηθεί και κιόσκι έξω από τη Λότζια.

Τέλος, 12 εισιτήρια θα δοθούν από την ΕΚΑΣΚ σε όλα τα σωματεία που ανήκουν στο δυναμικό της, ενώ έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν τους αγώνες τα παιδιά που συμμετέχουν στο αναπτυξιακό της Ένωσης από όλη την Κρήτη.