Μάλλον όπως έγινε και πέρσι με τον Ζούρο μετά το κάζο της Νιγηρίας στην Βενεζουέλα θα περιμένουμε τα νέα για τον αντι-Τρινκέρι καθώς θεωρείται απίθανο να παραμέινει ο ιταλός και ας έχει κάποιους υποστηρικές ακόμα. Και αυτό καθώς ο κόσμος πήρε θέση άγρια εναντίον του ιταλού τεχνικού και έτσι φαίνεται ..βαρύ να καθήσει ένα ακόμα χρόνο.

Ο ίδιος δεν παραιτήθηκε βέβαια αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Και το πιο πιθανό είναι ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν θα προβεί σε καμία ανακοίνωση τώρα αλλά θα περιμένει τις εξελίξεις. Που και αυτές αργούν αφού κριτήριο θα είναι και η συμμετοχή στο επόμενο Μουντομπάσκετ ή όχι. Ένα ακόμα θέμα είναι ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει σε λύση παρτ τάιμ καθώς θα έχει υποχρεώσεις πλέον στα προκριματικά για το Ευρωμπάσκετ του 2015 στην Ουκρανία και άρα δουλειά όλο τον χρόνο.

Μην ξεχνάμε ότι και τα οκονομικά αναμένονται ακόμα πιο στενά και άρα μεγάλα ονόματα ακόμα και τύπου Μπλατ τα ξεχνάμε. Μια λύση είναι ο Κατσικάρης που δεν έχει καν ομάδα ακόμα αλλά δύσκολα θα δεχτεί με λίγα (κοντά στα 100χιλ) χρήματα χωρίς να είναι παρτ τάιμ. Έδαφος κερδίζει θεωρητικά πάντα ο Κώστας Μίσσας που είναι χρόνια στην ομοσπονδία ενώ οι άλλοι προπονητές έχουν υποχρεώσεις αλλά και τα ..οπαδικά χωρίς να φταίνει βεβαίως σε κάτι οι ίδιοι! Συνεπώς μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και όλα είναι ανοιχτά προς το παρόν..