Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η Εθνική Ανδρών, η οποία πλέον θα συνεχίσει στο Ο.Α.Κ.Α. την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2013. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία κι ο προπονητής της Εθνικής, Αντρέα Τρινκιέρι είχε κάθε λόγο να δηλώνει ευχαριστημένος κατά την άφιξη στην πρωτεύουσα.

“Είμαι ευχαριστημένος από αυτό το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Αλλά δεν αποτελεί έκπληξη για μένα αυτό. Στην αρχή όλα είναι πάντα καλά. Είναι πολύ σημαντικό ότι δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Έχουμε 17 παίκτες που δίνουν το καλύτερο κάθε μέρα και σε αυτό εστιάζουμε.

Συνεχίζουμε με αυτούς τους 17 παίκτες, εδώ στο Ο.Α.Κ.Α. πλέον. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και θα προχωρήσουμε με την προετοιμασία μας” δήλωσε ο Ιταλός στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ.

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν δύο ημέρες ρεπό, ώστε να πάρουν κάποιες ανάσες και να δουν τους δικούς τους ανθρώπους, καθώς από την Πέμπτη (1/8) θα ξεκινήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Ο.Α.Κ.Α.