H Eθνικής Ελλάδας Γυναικών προετοιμάζεται “πυρετωδώς” για τις πρώτες τις αναμετρήσεις στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2017 που θα διεξαχθεί στην Τσεχία.

Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά θα ξεκινήσουν τις προσπάθειες τους για πρόκριση στη διοργάνωση το Σάββατο(21/11, 17.00) από τη Χαλκίδα όπου θα αναμετρηθούν με την Ελβετία. Η Αφροδίτη Κοσμά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, τόνισε πως η… οικογένεια ενώθηκε και πάλι με στόχο την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της Χαλκίδας, προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αυτή η οικογένεια πάλι ξαναμαζεύτηκε, με νέο σκοπό και νέους στόχους για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε και πάλι εδώ και φοράμε ξανά το εθνόσημο. Το παιχνίδι με την Ελβετία θα γίνει στην έδρα μας, στην πόλη της Χαλκίδας. Θα ήθελα με την ευκαιρία να προσκαλέσω να έρθει ο κόσμος να μας δει και να τον ευχαριστήσουμε”.

Για τις πρώτες δύο αναμετρήσεις με Ελβετία και Βουλγαρία: “Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε την Ελβετία. Είναι μια σχετικά άγνωστη ομάδα για εμάς, όμως εμείς θα ακολουθήσουμε την επιτυχημένη συνταγή. Πολύ καλή άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια, που θα μας δώσει ώθηση για την επίθεση. Θέλουμε νίκη το Σάββατο (20/11) και το ίδιο θα επιδιώξουμε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βουλγαρία”.