Η ήττα από τη Ρωσία “ροκάνισε” τις ελπίδες της Εθνικής ομάδας των Κορασίδων για πρόκριση στους “8” του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Ο Ευριπίδης Μελετιάδης εμφανίστηκε πικραμένος για το τελικό αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης αφού, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, “είχαμε διαβάσει τόσο καλά τον αγώνα. Οδηγήσαμε τις πανίσχυρες Ρωσίδες σε πολλά λάθη στην επίθεση και για κάποιες λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε”, για να συνεχίσει:

“Μας πήραν 25 ριμπάουντ παραπάνω (55-30) και παρά το γεγονός ότι μας έπαιζαν ζώνη είχαμε 3/24 τρίποντα. Σουτ που έγιναν χωρίς ουσιαστική άμυνα. Κρίμα την προσπάθεια μας“, και καταλήγοντας τόνισε: “Τώρα έχουμε μπροστά μας δυο κρίσιμα παιχνίδια. Πρέπει να τα κερδίσουμε με αρχή τη Τουρκία“.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει αύριο (06/08, 16:00) την Τουρκία στο δεύτερο και κρισιμότερο παιχνίδι της β’ φάσης της διοργάνωσης καθώς σε περίπτωση ήττας θα μπει οριστικό τέλος στα όνειρα για πρόκριση στους “8“.