Στο κτίριο της Παγκρήτιας Αδελφότητας στη Μελβούρνη επισκέφτηκε η αποστολή της Εθνικής Ανδρών Β’ με τους ομογενείς να την υποδέχονται με συγκίνηση και ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής Κώστας Νικάκης, αναφέρθηκε στη μετανάστευση και στη νοσταλγία για την πατρίδα.

“Είστε περισσότερο Έλληνες από πολλούς συμπατριώτες μας που μένουν εντός των συνόρων”, είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ένοιωσε ρίγη συγκίνησης όταν άκουσε στα γήπεδα τον Εθνικό μας ύμνο από Ελληνόπουλα της τρίτης γενιάς.

Η ΕΟΚ παρέδωσε στον πρόεδρο της Αδελφότητας μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ τα μέλη της Αδελφότητας τιμητική πλακέτα, τοπικά παραδοσιακά όργανα, καθώς και αναμνηστικά σε όλα τα μέλη της αποστολής. Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η “γαλανόλευκη” δίνει αύριο στις 12:00 (ώρα Ελλάδας) το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αυστραλία. Ο Κώστας Μίσσας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ευθύμη Τσακαλέρη, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του (σ.σ.: διάστρεμμα) με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σε θεραπεία. Αντίθετα, κανονικά παρόντες θα είναι στην φιλική αναμέτρηση με τα “καγκουρό” οι Δημήτρης Βεργίνης, Νώντας Παπαντωνίου και Δημήτρης Κατσίβελης που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν.