Στη μάχη ρίχνεται αύριο (15/08) η Εθνική ομάδα των Νεανίδων, η οποία θα συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Α’ Κατηγορία) που διεξάγεται στην Κροατία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέφτει απευθείας… στα βαθιά καθώς θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τη Σερβία (15/08, 14:45). Τα προβλήματα τραυματισμών ανήκουν, πλέον, στο παρελθόν με τον Γιώργο Βελισσαράκο να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του τις τελευταίες ημέρες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κροατίας τονίζοντας πως “τα κορίτσια έχουν δουλέψει πάρα πολύ. Η απειρία είναι ένα πρόβλημα αφού 7 από τις παίκτριες μου δεν έχουν ανάλογες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις. Θεωρώ κλειδί για τη συνέχεια του τουρνουά την απόδοση μας κόντρα στη Σερβία. Στόχος μας είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία“.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Ευαγγελία Νάστου (ΠΑΟΚ), Στρατονίκη Χωλοπούλου (Απόλλων Πτολεμαΐδας), Πηνελόπη Παυλοπούλου, Χριστίνα Κίτσιου (Πρωτέας Βούλας), Βασιλική Φουράκη, Σοφία Γεωργιάδη (Γαλάτσι), Ελεάννα Χριστινάκη (Παναθηναϊκός), Χριστιάνα Γεροστεργίου (Ηρακλής), Γεωργία Σταμάτη (Ίκαρος Καλλιθέας), Βασιλική Λούκα (Ελληνικό), Βασιλική Καραμπάτσα (Μελίσσια).

– Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμμετέχει στον Γ’ Όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τις Σερβία, Σουηδία και Πορτογαλία.