Με παρουσία μόνο… στη διαιτησία θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους φετινούς Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Τουρκία το διάστημα 18 έως 25 Ιουνίου. Ο Τάσος Πηλοϊδης θα δώσει το “παρών” προσθέτοντας ακόμα μία προσωπική διάκριση στο παλμαρέ του, αλλά δυστυχώς θα είναι το μοναδικό “γαλανόλευκο” στοιχείο των Αγώνων καθώς η Εθνική ομάδα δεν θα συμμετάσχει λόγω της παράτασης του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ΕΟΚ με επιστολή της προς την ΕΟΕ γνωστοποίησε πως η ανδρική ομάδα μπάσκετ δεν θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ο λόγος που οδήγησε στην απόφαση αυτή, είναι ότι εξαιτίας της παράτασης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, δεν θα είναι δυνατή η συγκρότηση ισχυρής Εθνικής Ομάδας“.

Οι διαιτητές των Μεσογειακών Αγώνων:

Υπεύθυνος: Ρομουάλντας Μπραζάουσκας (Λιθουανία)
Κομισάριοι: Μεχμέτ Γιαβούζ Ακίσκα (Τουρκία), Σαϊτ Αλπέρ Αρίκογλου (Τουρκία).
ΔιαιτητέςΑσράφ Αμπντ Ελ – Μονεϊμ (Αίγυπτος), Μάριους Τσιούλιν (Ρουμανία), Κάρλος Κόρτες (Ισπανία), Πέταρ Ντενκόφσκι (ΠΓΔΜ), Ερμάν Ερντεμλί (Τουρκία), Ερβίν Κότσι (Αλβανία), Χατέμ Λανγκάρ (Τυνησία), Μίοντραγκ Λίτσινα (Σερβία), Σεργκέι Μιχαήλοφ (Ρωσία), Αναστάσιος Πηλοϊδης (Ελλάδα), Μάουρο Ποτζάνα (Ιταλία), Βλάντιμιρ Τσέκοφ (Βουλγαρία), Ζαφέρ Γιλμάζ (Τουρκία)