Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την Εθνική Νέων Γυναικών για την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εξέδωσε ο Αθηναϊκός.
 
Τέσσερις παίκτριές της ομάδας του Βύρωνα αποτέλεσαν μέλη της εκπληκτικής πορείας του αντιπροσωπευτικού συγκαροτήματος και της κατάκτησης της τρίτης θέσης στο Ευρωπαίκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορίας) κι έτσι ο σύλλογος με ανακοίνωσή του έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Ελένη Καφαντάρη και το σύνολό της.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Μετά από ένα εξαντλητικό 11ήμερο, με εννέα παιχνίδια και μόλις δύο ρεπό, τα κορίτσια της εθνική μας ομάδας των Νέων Γυναικών (U20) κατάφεραν να επαναφέρουν την Εθνική μας εκεί που ανήκει: στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ! Με τέσσερις αθλήτριες στην 12άδα που την περασμένη σεζόν φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας μας, Χριστινάκη, Καραμπάτσα, Σταμάτη και Νιξίνα (εκ των οποίων Σταμάτη και Νιξίνα συνεχίζουν και τη νέα σεζόν με την ομάδα μας, ενώ Χριστινάκη και Καραμπάτσα θα συνεχίσουν στην Αμερική) και φυσικά τις υπόλοιπες αθλήτριες, Φασούλα, Κυρατζή, Εμμανουηλίδου, Γούναρη, Αγγελίδου, Καλημέρη, Λούκα, Νάστου, και την κόουτς Καφαντάρη, η ομάδα μας κατέλαβε τελικά την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας και του χρόνου θα αγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία!
 
Η Ελεάννα Χριστινάκη ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων! Η ίδια βγήκε και 3η σκόρερ της διοργάνωσης, η Κυρατζή 1η στις ασίστ, η Φασούλα 3η στα ριμπάουντ, η Καραμπάτσα 3η στα κοψίματα! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής».