Άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μερικές ημέρες πριν έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος U19 στο Ηράκλειο της Κρήτης, τραυματίστηκε στην διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού με τις Η.Π.Α και αποχώρησε.

Ο 18χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στο πόδι στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα. Άμεσα διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, και όλοι εύχονται ο τραυματισμός του Χαραλαμπόπουλου να μην αποδειχθεί σοβαρός. Ωστόσο δεν παύει να είναι άτυχη στιγμή καθώς ο παίκτης του Παναθηναϊκού  αποχώρησε υποβασταζόμενος και σφαδάζοντας από τους πόνους με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας πάντως να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, περιμένοντας τις εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Update

Στις εξετάσεις που έκανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος η διάγνωση έδειξε βαρύ διάστρεμμα αλλά από ότι φαίνεται ο εν λόγω τραυματισμός δεν φαντάζει ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Εφήβων το οποίο ξεκινά στις 27 Ιουνίου.