Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε…
Επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΕΟΚ μπορεί να μην υπάρχει, αλλά η πρόεδρος της Καντού, Άννα Κρεμασκόλι, με δηλώσεις της στην ιταλική τηλεόραση φρόντισε να επισημοποιήσει τη συμφωνία του Αντρέα Τρινκιέρι με την ελληνική ομοσπονδία.

Η πρόεδρος της ιταλικής ομάδας τόνισε πως ο Ιταλός προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της “επίσημης αγαπημένης”, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την προβληματίζει καθόλου το γεγονός πως από εδώ και στο εξής ο Αντρέα Τρινκιέρι θα έχει περισσότερες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

“Νιώθουμε μεγάλη περηφάνια και τιμή που ο Αντρέα Τρινκιέρι επιλέχθηκε να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τον υποστηρίξαμε και αφήσαμε στον ίδιο την τελική επιλογή γιατί είμαστε πεπεισμένοι πως μπορεί να κοουτσάρει ταυτόχρονα την Καντού και την Εθνική Ελλάδος. Η part time φόρμουλα δούλεψε καλά τα τελευταία χρόνια σε άλλες περιπτώσεις όπως αυτές του Σέρτζιο Σκαριόλο και του Σιμόνε Πιανιτζιάνι“, δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ιταλικής ομάδας.