Το απαγορευτικό του Αντρέα Τρινκιέρι στον Δημήτρη Παπανικολάου φέρνει τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην Εθνική Εφήβων, όπου οι εξελίξεις παίρνουν μορφή… χιονοστιβάδας.

Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε από τον ΠΑΠ να είναι στην Εθνική Ανδρών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, η οποία έχει οριοθετηθεί για τις 15 Ιουλίου. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί, αφού θα είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Εφήβων, γεγονός που πρακτικά οδηγούσε σε 10ήμερη απουσία του Παπανικολάου, από την προετοιμασία της ομάδας των Ανδρών.

Ο Τρινκιέρι εξήγησε (και ορθώς) ότι θέλει όλο το τιμ από την αρχή μαζί, αφού άλλωστε δεν έχει συναντηθεί ακόμα σε γήπεδο ως ενιαίο σχήμα. Ο Παπανικολάου το αποδέχθηκε και αμέσως ζήτησε από τους ανθρώπους της ΕΟΚ να τον απαλλάξουν από τα… διπλά καθήκοντά του.

Οι ομοσπονδιακοί προσανατολίζονται στη λύση Παπαθεοδώρου. Ο τεχνικός της Νέας Κηφισιάς είναι πολλά υποσχόμενος και δικαιούται μιας ευκαιρίας. Θα χρειαστεί, βεβαίως, βοήθεια από όλους, καθώς κι αυτός είναι “ρούκι“, αλλά έχει ψηθεί και έχει δείξει έργο σε μικρότερες κατηγορίες.

Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε ότι από την πρώτη στιγμή που ο Παπανικολάου έβαλε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη εκφράσαμε τις ενστάσεις και τις αμφιβολίες μας, στο κατά πόσο θα ήταν εφικτό να πετύχει το πείραμα. Θα πούμε απλά ότι -ευτυχώς- κατάλαβαν νωρίς το λάθος και το διόρθωσαν