Δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ΕΟΚ έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (12/8) η Διαμάντω Αλεξιά εν όψει του αυριανού (13/8 – 19:00) πολύ κρίσιμου παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας των Νεανίδων κόντρα στη Βοσνία -με την Ελλάδα να θέλει φυσικά μόνο νίκη ώστε να συνεχίσει να έχει ελπίδες παραμονής στην Α’ Κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της ηλικιακής της τάξης.

Η νεαρή αθλήτρια τόνισε πως η ίδια και οι συμπαίκτριές της πρέπει να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, ενώ ιδιαίτερη βάση έδωσε στην ακολούθηση του πλάνου του κόουτς Κεραμιδά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Ο στόχος μας δεν έχει αλλάξει από την αρχή της διοργάνωσης και δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Θέλουμε να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα για να πάρουμε την πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται για να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία».

Να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ, να δείξουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να έχουμε ομαδικό πνεύμα. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν το ενδεχόμενο του υποβιβασμού και γι’ αυτό θα μπούμε όσο γίνεται πιο δυνατά στον αγώνα για να πάρουμε τη νίκη. Πάμε βήμα βήμα να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν».