Την 12μελη αποστολή της Εθνικής Παίδων, την οποία στελεχώνουν οι Παύλος Πεταλωτής (Άρης), Βασίλης Χαρτώνας (ΔΕΚΑ), Χρήστος Βενετίδης (Άρης), Ιωάννης Κωστούλας (ΔΕΚΑ), Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου (Άρης), Αλέξανδρος Σκληρός (Προμηθέας Π.), Αθανάσιος Ασημένιος (Λεόντειος), Αλέξανδρος Τσώνης (Δούκας), Θεόδωρος Παπανικολάου (Παναθηναϊκός), Γεράσιμος Αλέξιος Παγουλάτος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σταμούλος (Ανδρογέας) και Δημήτρης Πούλος (Άρης Σκάλας), εν όψει των φιλικών αγώνων που θα δώσει η Ελλάδα τον Δεκέμβριο στην Ισπανία έκανε γνωστή η ΕΟΚ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Παίδων θα πάρει μέρος στο τουρνουά ISCAR που διεξάγεται 6-9 Δεκεμβρίου στην Ισπανία. Οι αθλητές που καλούνται είναι οι εξής:

Παύλος Πεταλωτής (Άρης), Βασίλης Χαρτώνας (ΔΕΚΑ), Χρήστος Βενετίδης (Άρης), Ιωάννης Κωστούλας (ΔΕΚΑ), Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου (Άρης), Αλέξανδρος Σκληρός (Προμηθέας Π.), Αθανάσιος Ασημένιος (Λεόντειος), Αλέξανδρος Τσώνης (Δούκας), Θεόδωρος Παπανικολάου (Παναθηναϊκός), Γεράσιμος Αλέξιος Παγουλάτος (Ολυμπιακός), Δημήτρης Σταμούλος (Ανδρογέας), Δημήτρης Πούλος (Άρης Σκάλας).

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 08.30 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης με συνεργάτη τον Δημήτρη Μισιακό.

Η Εθνική Παίδων θα πάρει μέρος το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (9-17/8).