Με το Τουρνουά Φιλίας της ηλικιακής της τάξης να είναι προγραμματισμένο ήδη για τα τέλη Ιουλίου στο Ηράκλειο, η ΕΟΚ έκανε γνωστή σήμερα (3/7) την 18μελη αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η Εθνική Παμπαίδων πατάει με τη σειρά της παρκέ με στόχο την παρουσία της στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο (19-21/7).

Οι αθλητές που καλούνται είναι οι εξής: Τζεμανάκης Δημήτριος (Παγκράτι), Χάρτωνας Βασίλης (Μαντουλίδης),  Βασιλειάδης Παύλος (Παναθηναϊκός), Ιωάννου Βασίλης (Πανερυθραϊκός), Χατζηλάμπρου Χρυσόστομος (ΒΑΟΛ), Σταμούλος Δημήτρης (Ανδρογεας),   Πεταλωτής Παύλος (Άρης),  Παπαδάτος Νικόλαος (Περιστέρι), Ασημένιος Θάνος  (Λεόντειος), Παγουλάτος Αλέξανδρος (Ολυμπιακός), Λιάμπος Γεώργιος (Κεραυνός Λάρισας), Σκληρός Αλέξανδρος (Προμηθέας Π.), Κοντογιάννης Αρίστος (Ηράκλειο ΟΑΑ), Πούλος Δημήτριος (Άρης Σκάλας), Κωτσάρας Γεώργιος (Εκπ. Πλάτων),  Λιβέρης Διονύσης (ΑΓΕ Ζακύνθου), Ιωαννίδης Ιωάννης (Ίκαρος Νεάπολης),  Παντσίδης Γεώργιος (ΓΣ Βριλησσίων).

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 7/7 στις 09.00, προκειμένου να αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί η προετοιμασία. Οι αθλητές από τη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να βρίσκονται την ίδια μέρα στις 16.00 στον περιβάλλοντα χώρο του  Α’ Κλειστού  Γυμναστηρίου Μίκρας.

Προπονητής: Δημήτρης Μπουσβάρος

Β. Προπονητή: Γρηγόρης Γιασάρης

Γυμναστής: Απόστολος Τζελέτας

Γιατρός: Γιώργος Νομικός

Φυσικοθεραπεύτρια: Νικολέττα Σίνα