Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, εμφανώς απογοητευμένος που η Εθνική Ομάδα ηττήθηκε από την Κροτία, στον ημιτελικό του Προολυμπιακου Τουρνουά στο Τορίνο, τόνισε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και τα πολλά άστοχα σουτ, στα οποία οι παίκτες δεν ήταν τυχεροί.

Ο 22χρονος σμολ φόργουορντ σχολίασε στη δημόσια τηλεόραση το παιχνίδι με την Κροατία, έκανε λόγο για τα άστοχα σουτ που είχαν για άλλη μια φορά, ενώ σε ερώτηση σχετικά με την απόσυρση του Γιάννη Μπουρούση, ανέφερε πως προτιμότερο είναι να το απαντήσει ο ίδιος.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Κροατία:

«Κάναμε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ, να περάσουμε και μπροστά, αλλά μας έλειψε η θέληση και η αντοχή δεν ήταν εκεί. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και χάσαμε πολλά σουτ». 

Για τα ελεύθερα σουτ που άφησε η Κροατία:

«Οι Κροάτες δικαιώθηκαν, χάσαμε πολλά σουτ, πολλά από αυτά μπήκαν και βγήκαν. Αν τα βάζαμε θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν θα θυμάται όλα αυτά, αλλά μόνο τον αποκλεισμό. Είμαστε πολύ πικραμένοι, είμαστε πολλά νέα παιδιά. Θα συσπειρωθούμε καλύτερα του χρόνου και θα είμαστε προετοιμασμένοι». 

Για το αν ο Γιάννης Μπουρούσης είπε στα αποδυτήρια θα σταματήσει από την Εθνική:

«Στα αποδυτήρια δεν μιλά κανείς σε τέτοιες στιγμές, ό,τι είναι θα το μάθετε από τους ίδιους τους παίκτες».