Ο Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς, ήταν ο πρωταγωνιστής της Εθνικής Εφήβων, στην νίκη της επί της Ρωσίας, δείχνοντας πως ενδεχομένως αξίζει τη δική του ευκαιρία για παραπάνω χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια. Ο νεαρός σουτέρ, επεσήμανε τον παράγοντας της άμυνας ως σημαντικότερο της επικράτησης σε όλα τα ματς των διεθνών μας, ενώ για τον εαυτό δήλωσε πως αρκείται στο να αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, για όσα χρόνο χρειαστεί να βρεθεί στο παρκέ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη. Δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε. Ήμασταν πιο παθητικοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο τρέξαμε, βελτιωθήκαμε, βάλαμε τα σουτ,. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα ματς που χάσαμε. Με άμυνα και ψυχή δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε παραπάνω πράγματα. Η άμυνά μας μάς δίνει τις νίκες. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό κάνει τη διαφορά. Έτσι γίνεται και ο ρυθμός καλύτερος σε κάθε ματς για εμάς. Είμαι έτοιμος να μπω να προσφέρω για την ομάδα. Πήρα την ευκαιρία μου και θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα».

Ο Βασίλης Χρηστίδης, από τη δική του πλευρά δήλωσε: «Θα συγκεντρωθούμε στην επόμενη αναμέτρηση. Και οι δώδεκα παίκτες χρειάζονται. Είμαστε αναπόσπαστα κομμάτια της ομάδας. Είμαστε έτοιμοι για ακόμα μία αφιέρωση στο μικρό φίλο της Εθνικής, το ξέρουμε ότι το θέλει», για να προσθέσει ο Διονύσης Σκουλίδας: «Στα αποδυτήρια στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να αποζημιώσουμε τον κόσμο και για να μην χαλάσουμε την εικόνα μας. Έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία εν όψει Γαλλίας. Πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Η ομάδα μας έδειξε τι μπορεί να καταφέρει, ανεξάρτητα με το ποιος παίζει».